Så här började det…

       

 

Awesome Rags! fritt översatt från engelsk slang, “sjysta trasor” Det började 2006 med ett nytt trendkänsligt  butikskoncept i PUB Stockholm. Med skandinaviska varumärken snyggt presenterade på egna ytor i så kallat shop-in-shop system. Med sitt nytänk och sin trendkänsla gjorde Awesome Rags ett starkt avtryck i mode-Stockholm.  Under ett par år växte  en butik till sju varav fem låg i Stockholm en i Göteborg och en i Örebro. Våren 2012 öppnade Awesome Rags sin flagship butik på Hamngatan mittemot NK och presenterade skandinaviskt mode på ca 2000 m² i två plan i skandinaviskt minimalistisk stil. Detta var det enda som var minimalistiskt med Awesome Rags! En strategiskt placerad högtalare utanför entrén pumpade musik på hög nivå och reklambilder med snyggt klädda par i olika sexställningar visades i media.  “In lust we trust”. Den egna framtagna doften spred sig i hela butiken och de hippa säljarna var snygga och angelägna. Awesome Rags var kaxigt och utmanande.

Bara 6 månader efter öppningen av butiken på Hamngatan hamnade hela kedjan i en djup ekonomisk kris som inte gick att lösa. Alla butikerna lades ner på väldigt kort varsel och lämnade efter sig ett tomrum. I butiken i Nacka Forum jobbade jag, nyanställd med enorm motivation och glöd! Älskade allt med Awesome Rags! Det kaxiga det högljudda och det trendiga! Jag tänkte inte acceptera det öde som vi stod inför! Awesome Rags var för bra för att bara försvinna!

Så med stark tro tog jag kontakt med banken , hyresvärden och leverantörerna, berättade min vision och lagom till julen 2012 öppnade vi Awesome Rags i Nacka Forum på nytt!

Vägen har varit krokig och inte alltid helt lätt, men visionen och glöden den samma! I maj 2014 flyttade vi till mindre dock mer central lokal i Nacka Forum och nu till julen 2015 kan vi åter igen erbjuda den fantastiska Awesome Rags doften på flaska:)

Vi är så stolta och ödmjuka över att få driva detta fantastiska konceptet och förhoppningsvis är detta bara början…..

Comments 1

  1. Du är så grym Marie!! Såklart är det bara början…du har ändå på denna korta tid gjort något som gett avstamp!! Kör så det ryker bara! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *